Βελτιωμένος ο καιρός το επόμενο τριήμερο (11-13/2018)

βελτιωμένος καιρός

Βελτιωμένος ο καιρός το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας, με την αστάθεια να αποτελεί παρελθόν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό μέχρι και την ερχόμενο Παρασκευή (13/7/2018).

Είχαμε μιλήσει γι’ αυτήν την πιθανή εξέλιξη την προηγούμενη εβδομάδα (Εκτίμηση τάσης καιρού στην Ευρώπη έως τα μέσα Ιουλίου (χάρτης))

 

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη (11/7/2018) αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου δεν αποκλείονται όμβροι ή σύντομες μπόρες. Ωστόσο δε φαίνεται να επηρεάζονται πεδινά τμήματα της χώρας.
Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-3 μποφόρ, και στα κεντρονότια θαλάσσια τμήματα τοπικά 6-7 μποφόρ. Στα παράκτια ηπειρωτικά τμήματα τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα 2-3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ηπειρωτικά θα αγγίξει και τους 34°C, ενώ στα παράκτια δε θα ξεπεράσει τους 28-30°C.

 

Την Πέμπτη (12/7) αλλά και την Παρασκευή (13/7) ο καιρός θα παραμείνει βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βορειότερα ορεινά τμήματα, όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα για όμβρους ή σύντομες μπόρες. Και πάλι δεν αναμένεται να επηρεαστούν πεδινά τμήματα της χώρας.
Οι άνεμοι θα ενταθούν στο κεντρονότιο Αιγαίο φτάνοντας τοπικά τα 7, ίσως και τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει σε κλειστά ηπειρωτικά τμήματα ακόμα και τους 35-37°C, ενώ στα πιο παράκτια δε θα ξεπεράσει τους 30-32°C.

 

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

 

Θέλετε να προσθέσετε κάτι;

Loading Facebook Comments ...
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *