Πέμπτη (17/5/2018): Νεφελώδης καιρός σε τμήματα της χώρας

άστατος καιρός

Παραμένει ο νεφελώδης καιρός με πιθανότητα για μπόρες ή όμβρους σε κάποιες περιοχές της χώρας και αύριο Πέμπτη (17/5/2018). Δείτε το αναλυτικό δελτίο που ακολουθεί:

Πέμπτη 17/5/2018
Αρχικά νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα δυτικά, την Στερεά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο με τοπικές ασθενείς βροχές ή όμβρους στα ηπειρωτικά τμήματα των περιοχών αυτών, όπου. προς το μεσημέρι δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στις ορεινότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με κάποιες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοικές για τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική ιδίως στην Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Στην Αττική περιμένουμε αυξημένη συννεφιά κατά διαστήματα με κάποιους όμβρους ή και σύντομες μπόρες να εκδηλώνονται κοντά στο μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού και κυρίως στις ορεινές/ημιορεινές περιοχές.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με κάποιες νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι στη γύρω ορεινή ζώνη, η οποία δώσει σύντομους όμβρους άνευ σημασίας.
Άνεμοι: από νότιες γενικά διευθύνσεις στα ηπειρωτικά 2-3 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: στα βορειότερα ηπειρωτικά από 13°C έως 29°C, στα νοτιότερα από 16°C έως 31°C και στα νησιωτικά και νοτιότερα παράκτια τμήματα από 18°C έως 25-28°C.

 

Μπορείτε πάντα να μας ακολουθείτε στο facebook ΕΔΩ, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα μέσα από τους χάρτες μας ΕΔΩ.

Θέλετε να προσθέσετε κάτι;

Loading Facebook Comments ...
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *